Uitverkocht!!

Wow! Wat een droom. Mijn grootste concert ooit is UITVERKOCHT! Op 15 maart de eerste editie van Feestje Op Wielen in de AFAS. Ik kan niet wachten om jullie te zien.

vrij 15 mrt 2024
20.30 uur
afas live
feestje op wielen

Frank van Etten’s Feestje op Wielen is een staand concert. AFAS Live beschikt wel over een tribune met zitplaatsen. Hiervoor worden geen aparte kaarten verkocht. Om tijdens het concert te kunnen zitten, is het advies om tijdig aanwezig te zijn zodat je op de tribune plaats kunt nemen. Het evenement is uitverkocht, maar mogelijk komen er nog enkele kaarten retour. Klik op de knop hierboven om te kijken of er nog last-minute kaarten beschikbaar zijn via Ticketmaster.

feestje op wielen

de grootste en gezelligste woonwagen van nederland

Op 15 maart 2024 komt Feestje op Wielen naar AFAS in Amsterdam. Feestje op wielen is HET evenement waar Nederland al even naar snakt. Alles centreert zich rond de populaire Nederlandse volkszanger Frank van Etten.

Frank van Etten is extreem geliefd onder de liefhebbers van Nederlandstalige volksmuziek en zijn hits spreken boekdelen. “Leef als een zigeuner” was zijn eerste grote wapenfeit in 2002 en woonwagenminnend Nederland bombardeerde “Huisje op wielen” zelfs tot hun onofficiële volkslied!

De afgelopen jaren is Frank van Etten niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige hitlijsten en al zijn singles worden dikke hits en daarom werd het tijd voor een groot eigen evenement.

Feestje op wielen nodigt uit voor een avond mét en dóór Frank van Etten.

Zijn muziek, zijn verhaal en zijn mensen, al die dingen waar Frank voor staat.

Officiële Merchandise

nu verkrijgbaar

Over Frank van etten

volkszanger in hart en nieren

een doodgewone jongen van de straat met een passie

Frank van Etten (1982) groeide op in Lelystad en Amsterdam. Daar deed hij ook mee aan de eerste talentenjachten, het begin voor menig artiest. Wat volgde waren optredens op evenementen en markten. Met als drijvende kracht zijn vader Ton, werd Frank een ster die al snel zou rijzen.

Op 15-jarige leeftijd zet Frank zijn eerste stappen in de muziekwereld. Hij doet mee aan een talentenjacht en komt in contact met Henny Thijssen en Gerto Heupink. Hij maakt verschillende opnames en dit levert Frank zijn eerste platencontract op. Zijn eerste kleine succes behaalt hij met zijn derde album Zo Ben Ik in 2005. Het album komt terecht op nummer 82 in de Album Top 100. De single M’n Kleine Jongen die op het album staat, behaalt een notering in de Single Top 100.

leef als een zigeuner en huisje op wielen

Door de successen van Leef Als Een Zigeuner en de extra bekendheid door zijn deelname aan het programma Bloed, Zweet & Tranen wordt Frank één van Nederlands meest geboekte artiesten. In 2017 heeft hij opnieuw in hit te pakken met het nummer Huisje Op Wielen, waarmee hij genomineerd werd voor een Edison. Het nummer wordt een klassieker en behaalt meer dan 20 miljoen streams. Voor Frank betekent dat een nog vollere agenda en maakt plannen voor de toekomst.

Eind 2019 komt Frank met het slechte nieuws dat zijn concert in Ahoy afgezegd moet worden omdat er ruimte gemaakt moet worden voor het Eurovisie Songfestival. Frank zegt: “Dit is een klap in mijn gezicht”. Hierna volgt de wereldwijde pandemie en is een nieuwe datum op korte termijn niet mogelijk. Maar Frank gaat zoals altijd gewoon door.

je wilde alleen maar prada

In 2020 gaat Frank een samenwerking aan met succes-producer Edwin van Hoevelaak en maakt met hem het album Ik Ben Een Jongen Van De Straat. Op het album staan onder andere de succesvolle nummers Leef Vandaag, Lach, Leef, Huil & Bid, Ik Ben Een Jongen Van De Straat, Voor Jou en Jij Bent Mijn Zoon. Al deze singles zouden meer dan een miljoen streams behalen. Kortom, weer een succesvol album voor Frank.

In de zomer van 2022 trouwde Frank van Etten met Mèlanie Weber. Dat gaf Frank de rust om nog harder aan zijn zangcarrière te gaan werken. Frank en Edwin van Hoevelaak bleven samenwerken in 2022, wat resulteerde in de nieuwste hit Je Wilde Alleen Maar Prada die op 6 januari 2023 werd uitgebracht. Dit heerlijke up-tempo nummer is anders dan het genre dat we gewend zijn van de goedlachse volkszanger.

 

laatste nieuws

alles over feestje op wielen en frank van etten

Feestje Op Wielen is uitverkocht!

Frank van Etten brengt met ‘Oh Ja Ja Ja (Zon In Mijn Hart)’ een nieuwe zomerhit uit

Caramba! Gipsy Kings bij Feestje op Wielen

Unieke samenwerking tijdens Feestje Op Wielen: Grad Damen, Sander Kwarten en Lenie Gerrits

veelgestelde vragen

lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over feestje op wielen

Feestje op Wielen gaat plaatsvinden op 15 maart 2024 in AFAS Live in Amsterdam. De deuren openen om 18:30 uur en de show begint om 20:30 uur. Het concert zal omstreeks 22.30 uur zijn afgelopen.

Adres AFAS Live:
Johan Cruijff Boulevard 590
1101 DS Amsterdam

Het evenement is uitverkocht, maar mogelijk komen er nog enkele kaarten retour. Klik op de link naar Ticketmaster om te kijken of er nog last-minute kaarten beschikbaar zijn.

www.feestjeopwielen.nl en www.ticketmaster.nl. Dit zijn de enige officiële verkooppunten.

Nee, er is geen minimum leeftijd voor dit evenement. Iedereen is welkom van jong tot oud!

Er zijn enkele zitplaatsen beschikbaar op de tribune. Deze zijn niet vooraf te reserveren. Om op de tribune te kunnen zitten, adviseren wij u om op tijd aanwezig te zijn in AFAS Live. De rest van het evenement is staand.

Feestje op Wielen verkoopt enkel losse tickets met een maximum van 20 tickets per persoon. Het is niet mogelijk om een groepsreservering te plaatsen.

Tijdens Feestje op Wielen zijn er geen VIP-arrangementen beschikbaar. Iedereen is gelijk. 

Er is in de zaal een speciaal podium voor bezoekers in een rolstoel en hun begeleiders geplaatst. Tickets voor het rolstoelpodium zijn –evenals de reguliere tickets- te koop via de officiële kaartverkoper. Per rolstoelticket is het mogelijk om één begeleidersticket te kopen. Kies hiervoor de categorie ‘rolstoel- / begeleidersplaatsen’. Als je in het bezit bent van een rolstoel-begeleidersticket kun je je (net voor de deuren opengaan) melden bij de meest rechtse glazen deur van onze reguliere voorentree. Dit is de deur het dichtst bij de kassa’s.

 AFAS Live beschikt niet over eigen rolstoelen.

Rolstoel gebonden na aankoop tickets

Ben je na aankoop van je tickets rolstoel gebonden geraakt? Neem dan contact op met de partij waar je je tickets hebt gekocht. Deze kunnen dan wellicht nog worden geruild voor plekken op het rolstoelpodium. De begane grond is geheel gelijkvloers en daardoor heel toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. De lift is in geval van calamiteiten buiten werking, om deze reden wordt aangeraden gebruik te maken van de faciliteiten op de begane grond. Er zijn op elke verdieping extra toegankelijke toiletten, voorzien van een noodknop.

Hulphonden-assistentie en geleidehonden.

KNGF Geleidehonden is geen voorstander van het meenemen van assistentiehonden naar festivals, popconcerten en andere plekken met mensenmassa’s en veel lawaai. De hond kan door de drukte en de herrie zijn werk niet goed doen en verliest hierdoor zijn begeleidende functie. KNGF adviseert om persoonlijke begeleiding mee te nemen naar festivals en concerten. Mocht je toch met een assistentie- of geleidehond willen komen, neem dan contact op met officiële kaartverkoper

Doof of slechthorend

Ben je doof of slechthorend en wil je een evenement bezoeken? We denken graag met je mee. Neem dan contact op met AFAS Live. Vermeld hierbij om welk evenement het gaat.

Parkeren

Wil je afgezet worden door een mindervaliden vervoersdienst of heb je een auto die hoger is dan 2,25m? Kijk voor meer informatie op de Meet & Ride pagina op de website van AFAS Live.

AFAS Live verzoekt haar bezoekers om zoveel mogelijk met openbaar vervoer naar de locatie te reizen. Voor meer info met betrekking tot het openbaar vervoer kijk je op www.9292.nl of www.ns.nl.

AFAS Live is bereikbaar met de fiets, het OV of de auto. Rondom AFAS Live zijn zo’n 7.000 parkeerplaatsen op loopafstand. Parkeergarage P6 ligt direct onder AFAS Live.

Rugtassen en/of weekendtassen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm.

Gevaarlijke voorwerpen, waaronder wapens, messen, (vlaggen)stokken, selfie-sticks, glas- en/of blik

Eet- en drinkwaren

Soft- en harddrugs en alcohol

Giftige, licht brandbare of licht explosieve materialen en vuurwerk

Skates, fietsen, steps, skateboards etc.

Eigen (opklapbare) stoelen/krukjes

(huis)dieren

Go pro toestellen, professionele foto- en video- en audio opnameapparatuur

Alle overige zaken welke, naar het uitsluitende oordeel van de directie van AFAS Live en de door de directie van AFAS Live aangewezen personen, een gevaar kunnen opleveren voor de gezondheid, veiligheid en openbare orde.

Er zijn enkel betaalde lockers beschikbaar.

 Let op: het is niet toegestaan om grote tassen mee naar binnen te nemen. Handtassen van maximaal A4 formaat en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd en mogen wel mee naar binnen.

AFAS Live beschikt over kluisjes.

 Je kunt een sleutel voor een kluisje kopen bij de kassa in de foyer. Een kluisje kost zes euro, waarvan je twee euro borg terug krijgt bij de kassa. Je kunt de sleutel van het kluisje na afloop van de show inleveren bij de kassa om je borg terug te krijgen.

 De afmetingen van de kluisjes zijn: 50 X 23,5 X 25,5 cm.

Grote tassen zijn niet toegestaan en kunnen niet in de lockers van AFAS Live worden opgeborgen. Enkel handtassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen in een kluisje. Kluisjes zijn niet beschikbaar voor grote tassen, omdat ze zich pas na de controle bevinden.

Voor grote tassen kun je terecht bij Lockerpoint ArenAPoort. Je kunt hier een grote locker huren voor het opbergen van bagage zoals rugtassen, weekendtassen, trolleys, een helm of koffers. De bagagelockers zijn altijd tot 1 uur na het evenement geopend. Bezoek de website van Lockerpoint voor meer informatie over de locatie, afmetingen van de lockers en de prijs.

Bij AFAS Live kun je met je bankpas of creditcard betalen, cashless dus. Dit kan bij alle barren en foodstands in onze locatie. Het voordeel is dat je geen contant geld hoeft te pinnen van tevoren. Je kunt cashless betalen als je beschikt over Maestro, VISA en Mastercard.

Tijdens Feestje op Wielen zijn de huisregels van kracht van AFAS Live. Deze vind je hier.

Mededelingen zijn te vinden op www.feestjeopwielen.nl en onze social media kanalen.

Heb je een vraag voor AFAS Live? Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact op via info@afaslive.nl. Heb je een specifieke vraag voor de organisatie? Neem dan contact op via info@feestjeopwielen.nl.

Contact

neem contact met ons op voor vragen over frank van etten of feestje op wielen

pers en media

Voor pers- en media aanvragen neemt u contact op met media@feestjeopwielen.nl

zakelijk

Voor zakelijke mogelijkheden neemt u contact op met business@feestjeopwielen.nl