Feestje Op Wielen is uitverkocht!

Met groot genoegen kondigen wij aan dat alle kaarten voor Feestje Op Wielen van Frank van Etten volledig zijn uitverkocht.

Op 15 maart zal een bomvol AFAS Live worden omgetoverd tot de grootste en gezelligste woonwagen van Nederland. Frank van Etten is extreem geliefd onder de liefhebbers van Nederlandstalige volksmuziek en zijn hits spreken boekdelen. “Leef Als Een Zigeuner” was zijn eerste grote wapenfeit in 2002 en woonwagen minnend Nederland bombardeerde “Huisje op wielen” zelfs tot hun onofficiële volkslied!

Voor degenen die erin geslaagd zijn tickets te bemachtigen, staat een onvergetelijke avond vol feest en emotie te wachten. Niet alleen Frank zal op het podium staan, maar o.a. de Gipsy Kings, Django Wagner en zijn eigen zoon Dustin van Etten zullen schitteren tijdens Feestje Op Wielen. Frank wordt deze avond begeleid door een geweldige 14-koppige live band.

Voor degenen die helaas geen kaarten hebben kunnen krijgen, blijft de mogelijkheid bestaan om via de officiële kanalen op de hoogte te blijven van toekomstige evenementen en optredens van Frank van Etten. Voor meer informatie over Frank en zijn muziek, bezoek zijn officiële website op www.frankvanetten.nl.