Frank van Etten laat zijn hart, ziel en verdriet horen op nieuwe single

Met gigantische hits als ‘Huisje Op Wielen’ (30 miljoen streams) en ‘Leef Als Een Zigeuner’ (14 miljoen streams) op zak, is Frank niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Nu trapt hij dit nieuwe hoofdstuk in zijn carrière af met de gevoelige, persoonlijke single ‘Ik Huil (Blijf Je Dan Bij Mij)’. Het nummer komt uit via Wolk 9 en is vanaf vandaag overal te beluisteren. De prachtige videoclip kun je hier bekijken.

De luisteraar voelt bij ‘Ik Huil (Blijf Je Dan Bij Mij)’ dat Frank van Etten al zijn emoties in de song heeft verwerkt. Van Etten schrijft en zingt met hart en ziel. Hij heeft enorm gewerkt aan zichzelf, zowel mentaal als fysiek, en is sterker dan ooit tevoren.

Frank zegt: “Deze song is mijn belofte aan mezelf en aan anderen: we kunnen veranderen, groeien en beter worden. Laat je door niemand tegenhouden en maak je dromen waar.’’

Deze prachtige ballad zal ook live te horen zijn bij Frank zijn grootste show ooit, in AFAS Live in Amsterdam. Kaarten voor ‘Feestje Op Wielen’ zijn hier verkrijgbaar.