Frank van Etten eerste aanwinst op nieuw label Wolk 9

Wolk 9 heeft aangekondigd dat Frank van Etten als eerste artiest heeft getekend bij het label. Van Etten is onder meer bekend van zijn nummers ‘Huisje Op Wielen’ en ‘Leef Als Een Zigeuner’. 

Naast dat Frank als artiest getekend is op Wolk 9 is hij ook een publishing overeenkomst aangegaan. Zijn eerste single bij het label zal op 3 november uitkomen en deze release is dan ook de nieuwe start van het label Wolk 9.

Raymond van Vliet (President Cloud 9 Music) zegt: “Twaalf jaar geleden hebben we ook een aantal singles van Frank uitgebracht en er is in de tussentijd veel gebeurd. Frank heeft zich enorm ontwikkeld als persoon, artiest en auteur en is voor ons een belangrijke reden om Wolk 9 te herlanceren. We zijn trots dat hij zich als eerste artiest bij ons label aansluit”

Frank van Etten over de samenwerking: “Ik ben supertrots dat ik mijn handtekening heb gezet onder een platen- en publishingcontract bij Wolk 9. Dit is een nieuwe mijlpaal in mijn reis als schrijver en artiest en ik ben vastbesloten om mezelf nog verder te ontwikkelen.”